Helgen

Wow vilken helg! Tänk vad underbart det kan vara och hur fort det svänger ibland. Men just nu är det inte bara vädret som ger mig lyckokänslor utan också hästarna. 

Danny har gått kortare men intensiva pass där vi håller på att justerar utrustningen. Jag har i helgen testat att ändra sadelpadden och idag hittade jag rätt kombination. Häftigt hur en liten ändring kan göra så stor skillnad. 

Majken har gått två lite hårdare pass för att testa hur hon reagerar. Visst blir hon trött men också väldigt nöjd. Det kändes idag att hon var mer genomarbetad och vi kunde fortsätta var vi slutade igår. Det känns som om vi tagit ett steg framåt just nu och jag hoppas så innerligt att vi tar oss vidare i utbildningen. 
Nu ikväll börjar jag testa om det hjälper att byta plats på Majken och Danny i stallet för att se om hon blir lugnare i boxen samt en annan hage. 

Malte har idag travat och galopperat bommar på ridbanan. Han skötte sig väldigt bra men tycker det är jobbigt att behöva både bära och skjuta på när bommarna är upphöjda, men så nyttigt. 

(null)

(null)