Helgen

Strålande sol och svinkallt men jag ville ändå utnyttja det på bästa sätt. Vi har inte fått så mycket snö men lite vitt är det så jag beslutade mig för att prova att tömköra ute. 

Majken skrittade på töm på lördagen och var först spänd men slappnade sedan av. Idag skulle hon trava och för att ha bra underlag så hon inte går och spänner sig så var vi inne i ridhuset. 
Malte fick gå på töm ute i sommarhagen och han kunde trava där utan problem bara han inte försökte fara i luften, då blev det lite halt. Det var kul att se honom och jag tycker han skötte sig väl. Idag höll han dock på att gnägga efter hästar, Majken svarade såklart i sin hage och det gjorde inte saken bättre, han var stundtals därför lite ofokuserad på mig. 
Danny vilade på lördagen men idag red vi ett pass i ridhuset. Lite volter och övergångar, byten på böjda spår. Passage-kondition och avslutade med självbärigheten i galopp. Så pigg och glad, härlig energi och lyhörd. Jag älskar verkligen att rida honom när han är på detta sätt, lycklig att vi har fått denna tid tillsammans nu. Han är mitt lyckopiller. 
(null)