Tävlingsrapport dag1

Åh vad kul det var att åka på meeting igen! 
Jag kände verkligen hur kul det skulle bli och vi var förberedda. 
Tidig ankomst så jag kunde heja på mina vänner och sedan lunch med dottern innan det var dags för oss att sätta fart och gå in i bubblan. 
Danny kändes avspänd men fokuserad och framtidningen blev bra. Mina nerver hade jag fått under kontroll och jag kände mig redo. 
Inridning, halt och hälsning... sen blev det tomt framför skänkeln och hela travprogrammet kändes som en plåga. Ostadig kontakt, bristande energi och påskjut resulterade i att det blev omöjligt att rida. Vad hände? Var tog hästen vägen? Galoppen kändes lite bättre men nej, idag gjorde vi inte någon bra runda trots att det saknades missar. Det var bara ett ända stort grundfel!!! Ingen häst framför skänkeln, då är dressyr inget roligt varken för ryttare eller domare. 

Om jag inte vore så snål (ekonomisk) så hade jag packat ihop och åkt hem. 
Om jag inte njöt av att tävla och det var en stor drivkraft, då hade jag åkt hem. 
Om inte meetinglivet och vännerna vore så härliga, då hade jag åkt hem. 
Om jag inte ändå ser att "vi kom ju inte sist" på denna stora nationella tävlingen bland Sverigeeliten, då hade jag åkt hem. 
Om om inte fanns... men nu är vi här och imorgon är en annan dag. Imorgon ger vi oss en ny chans att visa att vi allt kan lite till än det vi visade idag. 
Vi red nationell MsvA på 61% och blev 10a av 19 starter, imorgon ska vi ta nya tag och försöka få med oss energin från framridningen och igenom hela programmet. 
(null)

(null)

(null)