Ny vecka

På grund av att jag var iväg och dömde igår samt att vi åker på torsdag till Lag-SM så behövde alla hästar få lite jobb idag. Alla lite olika men ändå lika mycket kärlek. 

Danny kanske fick lite mer men det är för att hålla gammelgubben på gott humör. Vi skakade loss lite på golvet och värmde sedan upp efter plan. 
Kollade sedan igenom alla delar men skrittade mellan varje del. Fick inte till bärigheten i galopp som jag önskade men det får vi jobba med vidare under veckan. 

Majken tömkörde jag på ridbanan och vi jobbade med olika steglängd i trav. Hon är så arbetsvillig och är så känslig, det är så kul. 

Malte fick jogga på lina så jag kunde kolla av hur han rör sig och om såret vätskar sig. Han rör sig obehindrat men är öm när jag tar på svullnaden. Det kommer ingen vätska och svullnaden går ner lite för var dag som går. 
(null)

Jag har tagit tag i min egna träning nu efter semestern och känner mig riktigt stolt. Att gå ut på en rask promenad och jogga lite när benen känns lätta är väldigt bra för mina tankar och det hjälper mig att få lite tid att reflektera.