”Ledig” dag

Bara F1 inplanerat i kalendern idag och Freddys tredje dejt med H. 
Vi packade släpet fullt med saker som ska köras till tippen. Bl.a. hästtäcken som är välanvända, lite trasiga men som fått stanna kvar ifall man någon gång skulle behöva... den dagen kommer aldrig så nu fick de åka iväg. 
Ridhuset sladdades och vattnades, bygget städades upp och vi byggde ett provisoriskt lock till brunnen. Mycket hinner man med på sin lediga dag.

Danny fick nya skor och vi testar att lägga ut skon lite till för att se om det kan hjälpa till att räta upp insidan på ena framhoven. 
Jag red sedan uppe i ridhuset och jobbade med volter i trav och övergångar t/g samt s/g.  Jag hindrade frustrationen att pysa ut när han just nu har bestämt sig för att kortsidan är väldigt läskig. Jag behöll lugnet och vi jobbar på att gå lugnt förbi utan att fly. Ett basicpass men ack så viktigt. 

Jippie började nu jobba efter vilan. Tömkörning på schemat och hon behöver verkligen nya skor innan vi sätter igång på allvar. På dessa 5 veckor så har de vuxit väldigt mycket. 
Hon jobbade övergångar t/s och t/g. Avslutade sedan med lite handpåläggning och mys under värmelamporna. 

Freddy träffade H idag och han skötte sig väl, så väl att hon kastade över benen och där satt hon. Viktfördelningen blev lite annorlunda tyckte han och funderade på vad som hänt men inga tendenser alls att bli orolig. Flera gånger tar hon och flyttar benet över i pauserna när vi skrittat längs fyrkanten. Vi gör också samma sak i andra varvet för att kolla av så han inte blir rädd när han lättare ser henne på sin högra sida. 
Det flyter på bra och jag är så stolt över båda. 
(null)