Bearbeta

Igår och idag har jag funderat, bearbetat och gråtit. Att mocka ur boxen, minnas och tänka, att rensa tankar, bemöta kommentarer och omtänksamma tankar. Allt tar sin tid och jag är glad att jag idag inte behövde åka till mitt civila jobb. 
Det är ett tomrum men samtidigt en konstig lättnad att det nu är över. All den stress och oro som jag burit på under så många månader kan nu läggas i arkivet och som jag valde att inte dela med mig av här på bloggen. Jag orkade inte skriva om det, ville inte formulera det för mig själv, ville inte inse. Jag gjorde ett misstag och har nu gjort nya erfarenheter. Nu ska jag bearbeta sorgen innan jag blickar framåt. Pojkarna ute i stallet hjälper mig att förstå att livet går vidare och de hjälper mig att läka såren. 

Danny kräver min totala uppmärksamhet och det närmar sig nu söndagens start. 
Idag kändes han fin och avspänd, vi hade börjat redan i stallet med lite handpåläggning och mjukgörande rykt under värmelamporna. 
Travskolor under lättridning och noga med hörnpasseringarna. 
Svag tagen bakdel i galoppen några språng och svaga diagonal slutor i galopp innan vi kollade igenom byten och serierna. 
Så fin att rida och vi hade ett harmoniskt pass. 
(null)