Livet med unghästar

Just nu står jag och stampar. Längtar efter att få sätta igång men livet med unghästar känns totalt omöjligt att planera. 

Freddy är fortfarande svullen i hasen. Den blir varken bättre eller sämre av att han går i hagen men den är lite varm och han gillar inte när jag smörjer in den. Nu har det snart gått 6 veckor och det börjar bli dags för ultraljud tror jag, för om vädret slår om och blir dåligt så kommer han bli odräglig att ha i boxen. 

Majken har under sin ledighet sovit liggandes totalt utslagen flera gånger varje natt i boxen. Troligen är det en växtperiod för jag tycker att hon ändrar sig i kroppen just nu. Hon ska få några veckor till så länge vädret tillåter långa dagar i hagen innan vi sätter igång igen. 

Men det känns konstigt att inte behöva göra något, att bara ha en häst att jobba trots att det står tre i stallet. Det känns som om Freddy och Majken har pratat ihop sig om semester samtidigt för att kunna njuta av sensommaren i sommarhagen. Men jag övar på mitt tålamod och vet att vi har framtiden tillsammans.