Träning

Idag var det träning för C på Danny och jag hade hela passet en bra känsla i sitsen. Tänk vad små justeringar kan göra mycket. 

Danny kändes pigg och på hugget idag. Lite kortsprungen bak i galoppen men inget som hindrade oss från att jobba vidare med byten i varje. 
Först gjorde vi travslutorna i GP utan några större problem och det kändes roligt att faktiskt de bara blir bättre och bättre nu i takten. 
Sedan började vi med galopparbete och då sätta tillbaka två-tre språng på volten innan jag gick in på långa diagonalen och vände 1/4- piruett vid X, sedan förbi X och vända 1/2piruett  på långa diagonalen nästan framme vid väggen(kvartslinjen) och sedan tillbaka till nästa kvartslinjen för att vända en gång till 1/2piruett. 
Till slut bytesserier på kvartslinjen för att hålla mig själv rakare. 4or och 3or gick bra men när vi började med 2or så avslutades de alltid med några extra 1or. Jag halkade eller höll ut skänkeln och då trodde Danny att det var dags för paradnummer.
Sedan när vi hittat rätt taktik (att hålla om med vänster skänkeln istället för ut/fram) så gick det bättre. 
1orna, där hittar vi lättare startknappen men när han väl fått upp takten så är det svårt att sluta. De tänkta 3 st blev lätt 5 eller 7. Trevligt men sjukt svårt. 
(null)

På fm så longerades Freddy och Majken, ett underbart sätt att starta morgonen på. 

Kommentera här: