Träning och två ⭐️

Danny var först ut på kvällens träning för C. Vi red volter och jobbade med kontakten, skänkelvikning och lite öppna. Vi är nu inne på att bara härda ut och hoppas han blir bättre ju starkare i denna nya bärigheten han blir som vi hittat i år. Det verkar gå i cykler när det gäller kontakt vs bärighet, de hänger ju ihop och såklart påverkar varandra. 
Även fokus på kontakten i galopp och att bomma tillbaka och rida fram i mjuka övergångar utan att hänga/ta hjälp i handen, några fina helpiruetter på medellinjen också. 

Jippie tränade sedan också. Vi provade en annan padd och det kändes bra, hon gillade det också. 
Takten var lugnare nu och hon blev rundare tidigt i passet. Volter i både trav och galopp, viktigt med att jag tittar dit jag ska för att få bra takt och jämt påskjut. 
Det var nyttigt för henne att det fanns andra hästar i ridhuset, som kom och gick. Transporter och ljud utanför, människor i rörelse. Bra träning inför nästa års alla tävlingar. 

Båda två gick bra, kul att jobba med och kämpade väl. Samtalen och stöttningen av C betyder så mycket för mig, att rensa i tankarna och bearbeta hjärnspöken.