Cavaletti

Både igår och idag red jag Danny över bommar. Direkt efter bommarna så fattade vi galopp och innan bommarna ner till trav igen. Balans i övergångarna och påskjut in i galoppen utan att bli lång. Små tempoväxlingar i trav/galopp och korta steg/språng innan avsaktning. 

Belli tömkördes igår över bommar och idag skulle jag rida men ville först ta honom på lina eftersom han var väldigt spänd. Tyvärr så kom det in andra precis när han börjat slappna av och då var han mer uppe i det blå. Därför valde jag att avstå och väntar till en annan dag. 

Freddy longerades över bommar igår. 

Idag fick alla tre träffa PS som kände igenom, behandlade och myste hela eftermiddagen medans regnet öste ner utanför. 
Danny fick ett återbesök eftersom det blev så stor skillnad efter sista besöket och jag ville se så vi jobbat lagom. Det hade vi men fick några nya ställen att mjuka upp i vardagen, överlinjens muskler från manke till mitten på mankammen så han kan komma upp med manke och framben mer. 
Freddy fick också en check efter vinterns isgator och knöliga hagar. Han är inne i en växtfas just nu och lite stelare i länden men inget att vara orolig för. 
Belli har saker vi måste jobba med och han tyckte det var svårt när hon skulle släppa på spänningarna, till och med laser var jobbigt. 

Kommentera här: