Tävlingsrapport dag3

Sista dagen på ett meeting, man går bara och väntar. Det packas, förbereds för avfärd och det blir flera avsked på trevliga bekantskaper. Men sedan gäller det att gå in i bubblan, inte tappa bort tiden. Lite gjorde sig nerverna påminda och jag fick jobba lite med att dressera fjärilarna i magen och den där kritiska rösten på ena axeln fick ett lager silvertejp över läpparna. 

Planen var att försöka aktivera lite till, hitta lite mer bärighet och påskjut men med risken att det skulle bli fel i byten (att han byter i varje istället eller inte alls) eller blir stark och bara hänger i handen.
Tiden kändes bra igen och vi tog ett djupt andetag innan vi kämpade oss igenom svår klass dressyr, Inter1. Jag red, tänkte, andades och lotsade Danny igenom hela programmet. 
Jag kände mig nöjd, långt ifrån perfekt men nöjd över att det som hela förra året inte fungerat äntligen fungerade denna helg. Bytesserierna har alla fungerat och det känns bra. Att vi nu inte får till några galoppiruetter måste vi jobba vidare på och likaså slutorna i galopp och trav. 
(null)
Vi åker hem med en bra känsla och längtar redan till nästa tävling. Det har varit som en minisemester med husbilen men nu är vi glada att vara hemma igen. 

Kommentera här: