Bra start på dagen

Imorse när jag kom ut i stallet tittade Mausi fundersamt på mig, "matte, jag har inte gjort något..." tycktes hon säga för där stod hon och boxdörren var öppen. 
När jag börjar kolla runt så har hon allt varit ute på upptäcktsfärd utanför stallet men ändå tyckt det var bäst att vara i sin box. När jag kollar på övervakningskameran från stallplan så ser jag att hon redan kl 23 varit ute på party, ända fram till garaget men vi har inte hört något. Detta bådar inte gott när dottern ränna ute på kvällar och helger. 
Som tur tröttnade Mausi på att vara ute själv eftersom killarna inte kunde hänga på, så hon gick in i boxen igen. 

Kanske är det så att Mausi kommer ihåg hur hennes stallkompis i Tyskland hade det. En häst som gick lite som den ville på gården där Mausi var på träning, boxdörren var alltid öppen och hästen strövade runt. Den gick aldrig ut på vägen som gick förbi utan höll sig på gården. 

Jag tömkörde idag igen och dagarna sniglar sig fram. Snart så ska jag få veta och det kommer bli jobbigt men denna väntan är värre. 
När allt var klart så fick alla gå upp i sommarhagen, killarna var lite ystra så jag blev tvungen att släppa Freddy och låta honom trava runt oss den sista biten. Att ta två hästar samtidigt är lite riskabelt men underlättar att inte få någon själv uppe i hagen när man är ensam hemma. 
(null)