Helt slut

Började morgonen med ett pass på Danny ute i morgonsolen på ridbanan. Det som skulle bli ett kortare pass slutade med ett fullgott arbete med fokus på galoppslutor. 

Men ibland är det så, allt känns lätt och enkelt och lusten att fortsätta jobba på det som är svårt tar överhand och helt plötsligt rinner tiden iväg och vi är svettiga, nöjda båda två. 
Jag gör mycket "trappan" just nu i slutorna för att träna på ingången, bibehålla framåtbjudningen och rakriktningen inför bytet. 

Iväg sedan för att jobba 4 timmar innan jag fick skynda mig hem för att ta in hästarna inför eftermiddagens träningspass för C. 

Mausi kändes lite trött men det kan bero på värmen och gräshagen. 
Hon jobbade på bra och vi fick ett nyttigt pass inför helgen. 
Eftergiften och ställningen i höger är så viktig!!! 
Det känns som om vi är uppe och nosar på nästa styrkenivå just nu och att det är därför hon ibland känns väldigt ostadig, tjafsig och på/av-ig. Nu gäller det bara att rida, inte tänka och analysera, snart är vi över denna puckel och då blir set en stund lite lättare innan nästa trappsteg. 
Hon är en arbetsmyra och det glädjer mig, hon kämpar på och jobbar så fint utan att bli tjurig trots att vi ber om lite mer av allt just nu. 

Kvällen spenderades sedan i ett domarbås och dömde en pay&ride. Jag tycker det är så kul och glädjer mig verkligen åt att snart få åka på nästa domarutbildning.